Wat vooraf ging... (2) - Petra Wiebenga
7
post-template-default,single,single-post,postid-7,single-format-standard,qode-social-login-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Wat vooraf ging… (2)

Stop ik met Studio Schrijf? Na het delen van mijn laatste blogartikel, waarin ik vertel hoe ik huilend voor een zaal met 60 ondernemers stond, en een belangrijke keuze heb gemaakt, kreeg ik de vraag of ik nu stop met ondernemen. Of ik stop met Studio Schrijf. Daar wil ik nog even op ingaan.

Mijn besluit dat ik op dit moment éérst de beste moeder en vrouw wil zijn die ik nu kan zijn, dat dit mijn belangrijkste taak is, sluit natuurlijk niet uit dat ik ook nog steeds blijf werken. Maar er gaat het een en ander veranderen….

Daarover schreef ik een blogartikel, dat kun je hier lezen.

Een van de artikelen die vooraf gaan aan het moment dat ik hier het bloggen overneem 😉

No Comments

Post a Comment