Vooroordelen / beperkende overtuigingen

Oh man, wat een stemmetjes in mijn hoofd. Ik merk dat ik heel wat afremmende en beperkende overtuigingen heb. Vooroordelen over wat hoort en wat niet hoort.

Je kunt toch geen nieuwe carriere starten als je al 34 bent?

Why not! Ik heb altijd al een bijzondere aandacht gehad voor carriereswitchers. ‘De huisarts die stucadoor werd’ is een boek dat me altijd bijbleef. Hoe geweldig dat je een ‘maatschappelijk geaccepteerde’ baan/carriere aan de kant durft te zetten om je hart te volgen. Ook al levert dat misschien minder status of geld op. Voor sommige mensen zijn waarden als vrijheid en creativiteit juist ingredienten voor succes.

Dromen, durven & doen mist nog een onderdeel: stoppen wat je niet meer gelukkig maakt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *