The Goddess Project - Petra Wiebenga
379
post-template-default,single,single-post,postid-379,single-format-standard,qode-social-login-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

The Goddess Project

Ik heb afgelopen week een fantastische levensveranderende film gezien: ‘The Goddess Project’. (Dankjewel Annemieke!) Als je de kans krijgt om deze film te zien, ga! Ik wens jou ook de liefdevolle inzichten die ik kreeg tijdens het kijken.

Maandenlang, of jarenlang probeer ik al onder woorden te brengen wat het is dat aan me trekt. Wat het is dat ik voel, waar ik naar streef (maar in vastloop). Ik kon er zelf niet de juiste woorden aan geven, en dat is frustrerend voor iemand die zelf werkt als tekstschrijver. Steeds weer voelde ik me gevangen in de greep van ‘hoe het hoort’ in deze maatschappij. Terwijl ik uit mijn ‘hokje’ wil breken. Dat deze film dit proces zo letterlijk aan me zou tonen, had ik niet durven hopen.

Mijn zus zat naast me en herkende mij volledig in de film. Maar het belangrijkste was het slot van de film, waarmee ik haar eindelijk duidelijk kon maken waar ik sta en hoe het voelt voor mij. Het voelt alsof er een brug is geslagen.

Opeens snap ik ook waarom bepaalde mensen op mijn pad zijn gekomen de afgelopen jaren. Hoe het universum mij al die tijd aanwijzingen gaf. Recht voor mijn neus. En ik zag ze niet. Of zag en voelde ze wel, maar durfde ze niet te volgen. Nu wel, en ik weet wat mij te doen staat. Ik heb een bruggetje gevonden om mijn pad te vervolgen.

Ben jij ook nieuwsgierig naar ‘The Goddess Project’? Hoe deze film een inspiratiebron, eyeopener en levensveranderaar kan zijn? Je kunt ‘The Goddess Project’ ook thuis bekijken!

No Comments

Post a Comment