Menu
Schilderijen

Etalage Expositie ‘Tulpenroute Flevoland’

Van 13 april tot en met 5 mei 2019 kun je genieten van de bloemenpracht in Flevoland tijdens de officiële Tulpenroute Flevoland. Er zijn autoroutes, fietsroutes en een wandelroute uitgezet langs de tulpenvelden in Zeewolde, Dronten en Lelystad. Ook zijn er leuke activiteiten georganiseerd, zoals workshops, proeverijen je eigen boeket plukken en kalfjes knuffelen.

Samenwerking Kunstkring Zeewolde en winkeliers

Een van de activiteiten tijdens de tulpenroute is de etalage expositie in het centrum van Zeewolde. Je kunt vanaf zaterdag 13 april 2019 meer dan 20 prachtige foto’s en schilderijen van tulpen bewonderen in de winkeletalages. De ondernemers in het centrum werken hiervoor samen met kunstenaars van Kunstkring Zeewolde om het dorp er extra fleurig uit te laten zien tijdens de Tulpenroute Flevoland.

Petra Wiebenga exposeert bij Meeuwsen Optiek

Voor deze etalage expositie ben ik als kunstenaar gekoppeld aan opticien Meeuwsen Optiek op de kerkstraat in Zeewolde. Wat een superleuke samenwerking om zo het dorp een beetje mooier te maken.

Het schilderij heet ‘Eerste tulpen’, en is een acryl op doek van 60 x 80 cm. De foto hierboven is slechts een deel van het schilderij. Kom je het in het echt bewonderen? Van 13 april tot en met 5 mei te zien in de etalage van Meeuwsen Optiek, kerkstraat 31, 3891 ET, Zeewolde.

Het schilderij is te koop. Neem gerust contact op.

>> Mail of bel voor meer informatie <<

No Comments

  Leave a Reply

  Join 300+ Amazing Entrepreneurs who took the risk and succeeded!

  Here is your chance to be part of the exclusive Freedom Empowerer Group!

   

  [mc4wp_form id=”197″]

  Start to grow your business with the best tips!

  Here is your chance to get access to my exclusive freebies!

  [mc4wp_form id=”197″]

  Start to grow your business with the best tips!

  Here is your chance to get access to my exclusive freebies!

  [mc4wp_form id=”197″]