Menu
Nieuws / Persoonlijk

Nieuw pad

Na tien jaar een communicatiebureau te hebben gerund, ging ik afgelopen jaar op een nieuw avontuur. Een stemmetje diep in mijn binnenste fluisterde dat het tijd was om mijn hart te volgen. Mijn nieuwsgierigheid achterna. Benieuwd wat er te vinden is op het kruispunt van kunst, persoonlijke ontwikkeling en creativiteit. Ik voelde aan alles dat ik creativiteit en kunst een grotere plek mag geven in mijn leven. En dat ik de inspiratie, inzichten, kracht én vrijheid ervan wil delen met anderen.

Dit is natuurlijk wat kort door de bocht omschreven en er ging een lange weg aan vooraf. Meerdere keren vastlopen, twijfels, een zoektocht vol persoonlijke vragen en onzekerheden. Existentiële vragen zelfs en het was niet altijd makkelijk. Maar ik vond mijn pad terug en kunst & creativiteit hadden daar een grote rol in.

Inmiddels ben ik een opleiding verder. Sinds september 2021 ben ik gecertificeerd Art Based Learning Facilitator (via ArtEZ) en mag ik jou ook meenemen op een Art Based Learning avontuur.

En er komt nog meer aan. Zoals je kunt zien is mijn website nog in ontwikkeling, maar ach… blijven we niet allemaal altijd in ontwikkeling? Ik kan niet langer wachten en spring in het diepe. Ik heb zin in dit nieuwe pad!

No Comments

  Leave a Reply

  Join 300+ Amazing Entrepreneurs who took the risk and succeeded!

  Here is your chance to be part of the exclusive Freedom Empowerer Group!

   

  [mc4wp_form id=”197″]

  Start to grow your business with the best tips!

  Here is your chance to get access to my exclusive freebies!

  [mc4wp_form id=”197″]

  Start to grow your business with the best tips!

  Here is your chance to get access to my exclusive freebies!

  [mc4wp_form id=”197″]