Menu
Persoonlijk

Manifest voor een groots & meeslepend leven

Maak jij wel eens collage’s? Moodboards of visionboards? Ik vind het heerlijk om te doen. Met oude tijdschriften in de weer, bladerend en voelend wat beelden, woorden en zinnen met me doen. Ik geloof echt dat je zíet of leest wat je op dat moment nodig hebt om een stapje verder te komen.
Vaak begin ik wel met een startgedachte, een firestarter. Iets wat ik wil verbeelden, maar ik verzin niet van tevoren hoe het eruit moet zien. Ik laat het gewoon ontstaan. Puur door te bladeren en te voelen welke beelden of woorden voor mij zijn. Zo is ook het manifest voor een groots en meeslepend leven in mijn journal ontstaan. Vanuit een opdracht van Lou Niestadt, waarin ik mocht verbeelden hoe ik wil leven.

Als reminder voor mezelf, en als richtingwijzer bij alle keuzes die ik maak in het leven.

Ik wil me verwonderen over mensen en verhalen die er toe doen. Ik wil leven met bezieling. Anders kijken naar het leven. Liefde voelen en delen. Tijd hebben voor wat ik belangrijk vind. Inspiratie krijgen en delen. Bezig zijn met persoonlijke groei. Fit & gezond blijven. Zelf op avontuur. Creativiteit een groot aandeel geven in mijn leven. Dit ook doorgeven aan de kinderen. Ik wil schrijven. Iets bijdragen aan de wereld en iets voor een ander betekenen.

Ik wil mijn creativiteit, mijn anders denken & kijken doorgeven. Schrijven, tekenen, creativiteit. Ook al zie ik het grotere geheel nog niet. Ook al weet ik nog niet precies waar het voor dient, of waar het naartoe zal leiden.

‘Ontsteek het vuur, en er is licht.’

No Comments

  Leave a Reply

  Join 300+ Amazing Entrepreneurs who took the risk and succeeded!

  Here is your chance to be part of the exclusive Freedom Empowerer Group!

   

  [mc4wp_form id=”197″]

  Start to grow your business with the best tips!

  Here is your chance to get access to my exclusive freebies!

  [mc4wp_form id=”197″]

  Start to grow your business with the best tips!

  Here is your chance to get access to my exclusive freebies!

  [mc4wp_form id=”197″]