Menu

Krachtige Keuzes gemaakt!

De afgelopen tijd voelde ik me geblokkeerd als ik dacht aan het plaatsten van updates op mijn blogs en social media. Ik had keuzestress! Er was genoeg om over te schrijven en veel interessants om te delen. Maar wat moest ik nu waar delen? Ik merkte dat ik steeds vaker twijfels heb over de veelheid aan social media. Het werd me te veel, te versplinterd om allemaal goed en actief bij te houden.

Nu heb ik op Facebook alleen al een persoonlijk profiel, zakelijke pagina voor Studio Schrijf, creatieve pagina vanuit PetraWiebenga.nl, en daarin weer verschil in updates of verhalen (en dan laat ik de groepen er nog buiten). Op Instagram had ik ook nog twee accounts met stories en updates en dan LinkedIn nog. Ik wist echt niet meer wat ik nou waar wilde delen, en dan als gewone update of als ‘storie’, en merk dat ik dan vaak juist niets post 😂 Ook niet sociaal en niet mijn bedoeling, want ik vind social media wel heel leuk en gezellig!

Dus ik wilde onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om het simpeler te maken en kwam bij iets dat al veel langer suddert in mijn gedachten: keuzes maken om te stoppen met bepaalde accounts. Zodat ik weer tijd overhoud voor de leuke kanten van het vak.

Dus eindelijk maak ik die krachtige keuzes. Ik schreef er een laatste blogartikel over op het blog van Studio Schrijf, maar ook even hier:

 1. Ik stop met bloggen op StudioSchrijf.nl
 2. Ik stop met het bedrijfsaccount van Studio Schrijf op Instagram.
 3. Ik stop met de Facebookpagina van Studio Schrijf.
 4. Ik stop met de nieuwsbrief van Studio Schrijf.

Ik heb gekozen om volledig voor PetraWiebenga.nl te gaan. En de blog en social media die hier bij horen.

 

Wat ga ik hier doen?

Bloggen. Schrijven. Tekenen. Schilderen. Tekst & beeld, gedreven door vrijheid & nieuwsgierigheid. Die vrijheid, die voel ik zoveel meer als ik niet in het hokje van een bedrijfsnaam hoef te passen.

Als ik mag schrijven wat aan me trekt, als ik mag creëren wat er uit moet. (Ook als dat niet perse over schrijven, online communicatie of ondernemen gaat). Als ik mijn passie en nieuwsgierigheid kan volgen en daar ook andere mensen blij mee kan maken. Vanuit oprecht enthousiasme. En voor mij werkt dat het beste met de keuzes die ik nu maak.

Wil je niets missen en updates ontvangen? Schrijf je in voor de mail-updates van PetraWiebenga.nl

Of volg me op Instagram of LinkedIn.

Tot de volgende blog hier!

No Comments

  Leave a Reply

  Join 300+ Amazing Entrepreneurs who took the risk and succeeded!

  Here is your chance to be part of the exclusive Freedom Empowerer Group!

   

  Start to grow your business with the best tips!

  Here is your chance to get access to my exclusive freebies!

  Start to grow your business with the best tips!

  Here is your chance to get access to my exclusive freebies!