Menu

Een nieuwe weg

Hoe start je een carrièreswitch? Wat moet je doen als het hokje van je huidige werk niet meer past? Als je bedrijf ongemerkt is uitgegroeid tot een hoofd-zaak / commercieel tekstbureau, maar je erachter komt dat je heel graag terug wilt naar je creatieve zelf? In verbinding en op gevoel intuïtief werken? De boel wilt omgooien & mixen van online communicatie naar intuïtieve creativiteit & kunst?

Hoe presenteer je jezelf als je niet meer in één functietitel past?

 

Door in elk geval mijn oude passies weer op te pakken (tekenen, schilderen, vrij schrijven & bloggen, creëren) en mijn nieuwsgierigheid, passie, enthousiasme en intuïtie te volgen, hoop ik aanknopingspunten te vinden voor nieuwe stappen qua (betaald) werk  & levensinvulling. Ik wil graag weer spelen, met alle middelen en talenten die ik heb.

 

Mocht je tips voor me hebben, laat het me weten! Mijn blog hier op PetraWiebenga.nl is een eerste begin. Ik deel hier graag mijn belevenissen, dat wat ik doe, denk, hoor, zie, voel & beleef. Ik hoop je er mee te kunnen inspireren. Op welk vlak dan ook.

Ik schreef over mijn nieuwe start ook een nieuwe ‘over mij’ pagina, met een uitgebreider verhaal over hoe ik op dit punt kwam.

Nieuwsgierig? Kom gerust lezen.

No Comments

  Leave a Reply

  Join 300+ Amazing Entrepreneurs who took the risk and succeeded!

  Here is your chance to be part of the exclusive Freedom Empowerer Group!

   

  Start to grow your business with the best tips!

  Here is your chance to get access to my exclusive freebies!

  Start to grow your business with the best tips!

  Here is your chance to get access to my exclusive freebies!