Menu

Een nieuw begin

Hoe (her)start je een blog? Ik gaf er les in de afgelopen jaren. Ik kreeg tientallen cursisten en workshopdeelnemers aan het bloggen. Maar als het dan om mezelf gaat, is het toch een grotere uitdaging opeens.  Ik zit zo vol met verhalen  dat ze over elkaar heen buitelen. Verhalen die er uit moeten. Die de wereld in mogen. Als een dolenthousiast kind zou ik het liefst al die verhalen in een minuut tijd aan je willen vertellen. Bang dat ik ze vergeet, bang dat de prachtige woorden die ik ingefluisterd krijg worden weggevaagd voor ik ze heb kunnen doorgeven. In de stress bijna, omdat ik compleet wil zijn en het in chronologische volgorde wil vertellen. Uit angst dat jij mijn gedachtegang anders niet begrijpt.
Maar vandaag heb ik besloten: ik begín gewoon. En ik vertrouw erop dat ik mezelf duidelijk weet te maken. En dat jij je vrij voelt om te vragen wat ik bedoel als mijn tekst je wel raakt, maar je het (nog) niet helemaal begrijpt.

P.s.: Als voorkennis voor wat ik de komende tijd met je ga delen, is het misschien interessant om het blogartikel ‘Mijn Moment‘ te lezen dat ik eind december 2017 schreef.

P.p.s.:  Ook op mijn Instagram account is een deel van de voorgeschiedenis te bekijken en te lezen. 

Zo. Nou ben ik én gestart, én heb ik voldaan aan mijn behoefte om te beginnen bij het begin, zonder dat je een stukje voorgeschiedenis mist.

Loop jij hier ook (wel eens) tegenaan met een blog of project? 

No Comments

  Leave a Reply

  Join 300+ Amazing Entrepreneurs who took the risk and succeeded!

  Here is your chance to be part of the exclusive Freedom Empowerer Group!

   

  [mc4wp_form id=”197″]

  Start to grow your business with the best tips!

  Here is your chance to get access to my exclusive freebies!

  [mc4wp_form id=”197″]

  Start to grow your business with the best tips!

  Here is your chance to get access to my exclusive freebies!

  [mc4wp_form id=”197″]