Menu
Persoonlijk

De eerste stap naar verandering

Lief dagboek, ik wil dingen delen, maar weet niet hoe. Het is niet dat ik inspiratieloos ben. Juist niet! Meer dat de vertaalslag naar woord en beeld stuk lijkt. Een creatieve block? Wie zal het zeggen. Misschien is dit een uitgestoken hand. Maar wie weet gewoon een voorzichtige eerste stap, om weer in beweging te komen…

Dit deelde ik laatst op Instagram. Zoals ik wel vaker flarden van gedachten deelde. Verspreid over story’s, Instagram posts, persoonlijke stukjes in mijn nieuwsbrieven en vooral veel op post-its die verspreid over mijn bureau eindigden. Opstaan na een burn-out bracht mijn creatiedrift terug. Maar het voelde alsof ik geen vast medium meer had om op te delen. Het internet is zo versnipperd de laatste jaren. Algroritmes namen de socials over. Soms voelde het als een strijd tegen de bots. Zie jij nog alles in je tijdlijn van iedereen die je volgt? Ik niet. Wel veel gesponsorde berichten waar ik niet op zit te wachten, en meldingen dat ik zelf moet gaan betalen om nog bij mijn volgers op het scherm te komen. Het deed me nadenken over andere mogelijkheden en ik besloot het stof van mijn blog te blazen. Bij deze een eerste beginnetje. Hopelijk vind je het leuk.

Hopelijk doet het mij ook meer schrijven & spontaan delen, zoals ik vroeger deed op mijn lifestyleblog. Hoewel dit kwetsbaar voelt, zonder pseudoniem onder mijn eigen naam online. Maar het is er tijd voor. Maskers af, zijn wie je bent en maken wat je maakt. En die gevoelens, angsten en emoties die ik dan soms tegenkom? Daar kunnen kunst kijken en art journaling me weer bij helpen. Vertel ik je vast nog wel een keer over… hoe dat dan voor me werkt. Voor nu heb ik een eerste stap gezet. Terug op het blog, en het voelt goed!


Wil je niks missen en regelmatig een update in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief. Uiteraard kun je je daar ook altijd weer voor uitschrijven wanneer je wilt.

No Comments

  Leave a Reply

  Join 300+ Amazing Entrepreneurs who took the risk and succeeded!

  Here is your chance to be part of the exclusive Freedom Empowerer Group!

   

  [mc4wp_form id=”197″]

  Start to grow your business with the best tips!

  Here is your chance to get access to my exclusive freebies!

  [mc4wp_form id=”197″]

  Start to grow your business with the best tips!

  Here is your chance to get access to my exclusive freebies!

  [mc4wp_form id=”197″]