Menu

De boekenkast & leestips van Peet

Heb jij kleine kinderen? Dan is het lezen van meer dan 2 zinnen in een boek binnen één leesmoment best een uitdaging. Dat was het de afgelopen 7 jaar bij mij in elk geval. Ik las minder dan me lief is. Zoveel mooie boeken heb ik laten gaan, terwijl ze aan me trokken. Werk en gezin gingen voor. Bovendien had ik de concentratie van een fruitvlieg, en als ik niet gestoord werd door mijn eigen to-do-list of gedachten, had een van de kinderen me wel nodig. Lange tijd heb ik me daar bij neergelegd en geaccepteerd dat het zo was. Maar het tij keert!
Niet dat de kinderen me nu opeens wel laten lezen, maar ik maak wel bewust tijd voor het lezen van boeken. Ik ben altijd een lezer geweest, van kinds af aan. Waarom zou ik dat nu opeens los laten terwijl het me nog zoveel plezier geeft, én ik er van leer?

Ik lees het liefste boeken die te maken hebben met persoonlijke ontwikkeling, creativiteit, schrijven, tekenen, schilderen, opvoeding, filosofie, levenskunst, spiritualiteit, kunst en cultuur.

Uit elk boek haal ik wel wat. Een mooie quote, een handig weetje, kennis die ik direct kan toepassen op mijn werk of leven. En soms zelfs een life-changing inzicht.

De komende tijd deel ik graag met je wat ik lees en wat ik eruit haal. Misschien vind je het interessant om te volgen, of kom je zelf nog leuke (lees) tips of inzichten tegen.

Ben jij zelf ook zo’n lezer? 

Wat lees jij graag?

En heb je nog lees-tips voor mij? Laat het me gerust weten 🙂

No Comments

  Leave a Reply

  Join 300+ Amazing Entrepreneurs who took the risk and succeeded!

  Here is your chance to be part of the exclusive Freedom Empowerer Group!

   

  Start to grow your business with the best tips!

  Here is your chance to get access to my exclusive freebies!

  Start to grow your business with the best tips!

  Here is your chance to get access to my exclusive freebies!