Menu

Blij met TOMS

Yes! Ik moest er een week op wachten, maar ik ben zó blij met mijn nieuwe schoenen van TOMS! 💕 Ken jij het mooie verhaal achter dit bedrijf al?
Met onze aankopen helpt TOMS mensen in nood met schoenen, beter gezichtsvermogen, schoon water en veilige geboortes. En dat begon allemaal met de one for one schoenen. Voor elk paar schoenen dat je bij TOMS koopt, geven zij ook een paar schoenen aan kinderen in nood.

Verbeter de wereld, begin met je schoenen

Ik vind het een geweldig idee dat ik door iets dat voor ons zo simpel is als het kopen van nieuwe zomerschoenen, ook positief bijdraag aan het leven van mensen in nood. Zo simpel kan werken aan een betere wereld zijn. Als je dan toch nieuwe schoenen wilt kopen, koop dan bewust.

Het bedrijf TOMS begon spontaan en bescheiden. Tijdens een reis door Argentinië zag oprichter Blake Mycoskie dat kinderen grote nadelen ondervonden van het opgroeien zonder schoenen. Zijn oplossing voor dit probleem was simpel, maar ook revolutionair. Naast TOMS heeft Blake een passie voor het inspireren van jonge mensen om bij te dragen aan een betere toekomst en hij moedigt ze aan om het geven een onderdeel van alles in hun leven te maken. Hij hoopt op een toekomst waar veel sociaal verantwoorde ondernemers en consumenten onderdeel van uitmaken. Lees het inspirerende verhaal van oprichter Blake Mycoskie.

Ik ben blij dat Blake dit bedrijf gestart is, dat het op mijn pad kwam, én dat de schoenen heerlijk zitten. Als pantoffeltjes, maar dan heel mooi. Perfect te dragen onder een broek, rok én jurk (en daar ben ik voor mezelf toch vaak kritischer op, welke schoenen onder een jurk passen. Vraag me niet waarom…. ;-))

Echt superfijn om zelf blij te zijn én te weten dat je hiermee ook een ander blij maakt.

Shop jij ook wel eens bewust(er) met oog voor mens, dier en/of milieu? 

No Comments

  Leave a Reply

  Join 300+ Amazing Entrepreneurs who took the risk and succeeded!

  Here is your chance to be part of the exclusive Freedom Empowerer Group!

   

  Start to grow your business with the best tips!

  Here is your chance to get access to my exclusive freebies!

  Start to grow your business with the best tips!

  Here is your chance to get access to my exclusive freebies!