Menu

1 maal daags 30 minuten bloggen

Wat zijn het een gekke weken geweest. Ik ben twee weken alleen geweest met de kinderen. Mijn man was op zee voor zijn werk, mijn ouders (tevens gastouder) waren op vakantie en onze vaste oppas had een infectie waardoor ze niet kon bijspringen.

Staartje meivakantie, drukke kinderen, studiedag, feestdagen tussendoor, flink klussen en verhuizen bij mijn hoogzwangere zus. Alles stond in het teken van gezin en familie, en ondertussen was het zomer! (Ik functioneer wat langzamer boven de 25 graden.) Soms loopt het leven zo. Vroeger kon ik daar heel erg van in de stress raken, als ik niet kon werken of niet alles gedaan kreeg wat ik andere mensen had beloofd. Maar één ding heb ik geleerd inmiddels: het is zoals het is. Life happens.

Werk schoot er voor een groot deel bij in. Bloggen schoot er bij in. Hoewel ik inmiddels achter de schermen wel ben verhuisd naar een nieuwe blog-omgeving. Ik heb WordPress vaarwel gezegd, en mijn blog nu ondergebracht bij Squarespace. Het nieuwe design was je misschien al opgevallen.

Aan bloginspiratie ontbreekt het ook niet. Ik loop er van over. Maar aan tijd wel op het moment.

Een maal daags 30 minuten
Laatst kreeg ik van Patty Golsteijn een goede tip: start elke werkdag het eerste half uur met je eigen projecten. Taken (zoals bloggen) die geen prioriteit hebben in de dagelijkse drukte, maar die je wel belangrijk vindt. Maak er tijd voor aan het begin van de dag.

Een dagdeel of een hele dag vrij plannen van je normale werk, dat kan niet iedereen. Maar een half uurtje aan het begin van je dag, dat moet toch lukken? Zet desnoods een wekkertje, om te zorgen dat je niet eindeloos doorgaat, en je gewone werk ook nog aan de orde komt.

Je hoeft in dat halve uurtje geen compleet blogartikel af te maken, maar stel nou dat je dan binnen een week met steeds een half uurtje wekelijks 1 artikel af krijgt om te publiceren?

Komende week ga ik hier zelf ook (weer) mee aan de slag.

No Comments

  Leave a Reply

  Join 300+ Amazing Entrepreneurs who took the risk and succeeded!

  Here is your chance to be part of the exclusive Freedom Empowerer Group!

   

  Start to grow your business with the best tips!

  Here is your chance to get access to my exclusive freebies!

  Start to grow your business with the best tips!

  Here is your chance to get access to my exclusive freebies!