Menu

Over Petra

Op ontdekkingstocht naar jezelf en het leven. Door middel van creatieve expressie, kunstzinnig werken en kunst kijken. Dat is waar ik jou graag in begeleid en inspireer. Een avontuur met kunst als spiegel, inspirerende sessies in het museum en creatieve workshops. Goed voor verdieping, nieuwe inzichten, een frisse blik, eigen ideeën, andere invalshoeken en creatieve oplossingen.

Mijn naam is Petra Wiebenga. Ik hou van creativiteit en kunst. Ik gebruik dit om te ontspannen, maar ook met een groter doel, namelijk: reflectie, zelfexpressie en  persoonlijke ontwikkeling. 

Door het kijken naar en ervaren van kunst en dit samen te laten komen met je persoonlijke vragen kun je nieuwe inzichten krijgen en (weer) in beweging komen.

Zelf beeldend werk maken, creatief of artistiek bezig zijn, helpt bij het reflecteren op jezelf en je dagelijkse leven. Het helpt ontdekken wat je nu eigenlijk denkt of voelt en kan richting geven aan waar je naartoe wilt bewegen.

Als art based learning facilitator neem ik mensen mee naar musea voor een bijzondere ervaring waarbij kunst kijken een middel is om bijvoorbeeld te komen tot nieuwe ideeën, nieuwe inzichten of antwoorden op persoonlijke of organisatorische vragen.

Als kunstenaar geef ik expressie aan emoties en innerlijke beleving en nodig de kijker met mijn abstracte werken uit om even de tijd te nemen zelf ook naar binnen te keren en betekenis te zoeken.

Verder geef ik creatieve workshops, zowel online als op locatie. 

Een deel van mijn beeldend werk is te koop via mijn webwinkel

Verder combineer ik de kunst met mijn werk als communicatieadviseur en mijn gezinsleven. Ik ben getrouwd met Ad en samen hebben we twee prachtige kinderen. 

Nieuwsgierig naar meer? Of een andere vraag? Stuur gerust een berichtje naar:  mail@petrawiebenga.nl

Vrolijke groet,

handtekPetra

Elke maand een creatieve update in je mailbox?

Ik vind het ontzettend leuk om inspirerende updates met je te delen via mijn nieuwsbrief. Wil je die ook vrijblijvend ontvangen? Schrijf je hieronder in:

Join 300+ Amazing Entrepreneurs who took the risk and succeeded!

Here is your chance to be part of the exclusive Freedom Empowerer Group!

 

[mc4wp_form id=”197″]

Start to grow your business with the best tips!

Here is your chance to get access to my exclusive freebies!

[mc4wp_form id=”197″]

Start to grow your business with the best tips!

Here is your chance to get access to my exclusive freebies!

[mc4wp_form id=”197″]