Menu

Over Petra

Op ontdekkingstocht terug naar jezelf. Door middel van creatieve expressie, kunstzinnig werken, kunst & cultuur. Dat is wat mij momenteel bezighoudt.

Mijn naam is Petra Wiebenga. Ik hou van kunst en creativiteit als middel voor zelfexpressie, reflectie en persoonlijke ontwikkeling. 

Ik doe dat door het kijken en ervaren van kunst, dit koppelen aan persoonlijke vragen èn door het zelf maken van kunst. Of in elk geval artistiek of creatief bezig zijn om inzichten en ideeën te verwerken tot iets concreets. 

Na 15 jaar in de online communicatie te hebben gewerkt, ging ik op een nieuw avontuur. Mijn nieuwsgierigheid achterna. Benieuwd wat er te vinden is op het kruispunt van kunst, persoonlijke ontwikkeling en creativiteit. Dat ging niet van de ene op de andere dag, dat was en is een proces. Maar ik voelde aan alles dat ik creativiteit en kunst een grotere plek mag geven in mijn leven. En de inspiratie, inzichten, kracht én vrijheid ervan wil delen met anderen. 

Sinds september 2021 ben ik gecertificeerd Art Based Learning Facilitator (via ArtEZ) en mag ik jou ook meenemen op Art Based Learning avontuur. Wil je daar meer over weten? Klik dan hier

Verder geef ik creatieve workshops, zowel online als op locatie, en kun je op deze website mijn eigen maakwerk bekijken. Creatieve projecten die ontstaan vanuit levensvragen of fascinaties. En soms vanuit situaties in het dagelijks leven, waardoor nieuwsgierigheid de onderzoeker in mij wakker maakt en ik op artistieke ontdekkingstocht naar verdieping ga. 

In mijn portfolio vind je tevens oefeningen, studies en werk vanuit mijn opleiding aan de Vrije Academie voor Beeldende Kunsten Nunspeet.

Een deel van mijn beeldend werk is te koop. Ook sta ik open voor (deelname aan) exposities.   

Wil je graag meer van me weten? Stel je vraag gerust via: mail@petrawiebenga.nl

Kom je ook bij mijn e-mailclub?

Ik vind het ontzettend leuk om inspirerende updates met je te delen via mijn nieuwsbrief. Wil je die ook vrijblijvend ontvangen? Schrijf je hieronder in:

Join 300+ Amazing Entrepreneurs who took the risk and succeeded!

Here is your chance to be part of the exclusive Freedom Empowerer Group!

 

[mc4wp_form id=”197″]

Start to grow your business with the best tips!

Here is your chance to get access to my exclusive freebies!

[mc4wp_form id=”197″]

Start to grow your business with the best tips!

Here is your chance to get access to my exclusive freebies!

[mc4wp_form id=”197″]