Menu

Over Petra

Op ontdekkingstocht naar jezelf en het leven. Door creatieve expressie, kunstzinnig werken en kunst kijken als middel voor zelfreflectie en richting. Dat is waar ik jou graag in begeleid en inspireer. 

Een avontuur met kunst als spiegel, inspirerende museum dates en creatieve workshops. Goed voor ontspanning, een frisse blik, nieuwe inzichten, verdieping, andere invalshoeken en creatieve oplossingen.

Mijn naam is Petra Wiebenga. Ik hou van creativiteit en kunst. Ik gebruik dit om te ontspannen, maar ook voor reflectie, zelfexpressie en persoonlijke ontwikkeling. 

Door het kijken naar en ervaren van kunst en dit samen te laten komen met je persoonlijke vragen kun je nieuwe inzichten krijgen en (weer) in beweging komen.

Zelf beeldend werk maken, creatief bezig zijn, helpt bij het reflecteren op jezelf en je dagelijkse leven. Het helpt ontdekken wat je nu eigenlijk denkt of voelt en kan richting geven aan waar je naartoe wilt. (Ook of juist als je de volgende stappen nog niet precies helder hebt…)

Als art based learning facilitator neem ik jou graag mee naar musea voor een bijzondere ervaring waarbij kunst kijken een middel is om te komen tot nieuwe ideeën, nieuwe inzichten of antwoorden op persoonlijke- of werkgerelateerde vragen.

Als kunstenaar geef ik expressie aan emoties en innerlijke beleving en nodig de kijker met mijn werk uit om even de tijd te nemen zelf ook naar binnen te keren en betekenis te zoeken.

Verder geef ik creatieve workshops, zowel online als op locatie, en een deel van mijn beeldend werk is te koop.

Nieuwsgierig naar meer? Heb je een andere vraag of wil je eens kennismaken? Stuur gerust een berichtje naar: 06-14453575 of mail@petrawiebenga.nl

Vrolijke groet,

handtekPetra

Elke maand een creatieve update in je mailbox?

Ik vind het ontzettend leuk om inspirerende updates met je te delen via mijn nieuwsbrief. Wil je die ook vrijblijvend ontvangen? Schrijf je hieronder in:

Join 300+ Amazing Entrepreneurs who took the risk and succeeded!

Here is your chance to be part of the exclusive Freedom Empowerer Group!

 

[mc4wp_form id=”197″]

Start to grow your business with the best tips!

Here is your chance to get access to my exclusive freebies!

[mc4wp_form id=”197″]

Start to grow your business with the best tips!

Here is your chance to get access to my exclusive freebies!

[mc4wp_form id=”197″]