Menu

Over mij

Hoi! Wat leuk dat je op mijn website bent, welkom! Mijn naam is Petra Wiebenga. Ik hou van kunst en creativiteit als middel voor zelfheling, zelfreflectie en persoonlijke ontwikkeling.

Ik maak mixed media schilderijen, ik illustreer, maar het meest werk ik in dagboeken & art journals. Zij zijn mijn uitlaatklep in het dagelijkse leven. Niet alleen op blije dagen, maar juist ook bij stemmingswisselingen, donkere gedachten, chaos in het hoofd en diepere emoties.

Lange tijd voelde ik mezelf niet (meer) thuis in zowel de hobbywereld als de kunstwereld, en liet me daardoor tegenhouden om mijn eigen kunst te delen en van me te laten horen.  Maar daar stap ik nu overheen, het is tijd dat ook mijn kunst en visie gedeeld worden. En dat ik mijn kennis en ervaring met jou deel. Om jou te inspireren jezelf ook te durven uiten met kunstzinnige werkvormen. 

Op deze website kun je mijn art journals en andere creatieve projecten bekijken. Creatieve projecten die vaak ontstaan vanuit de (levens)vragen in mijn hoofd.

Wil je meer weten of van me leren hoe je een art journal kunt beginnen? Laat het me weten  via mail@petrawiebenga.nl 

Ik vind het ontzettend leuk om persoonlijke en inspirerende updates te delen via mijn nieuwsbrief. Wil je die ook graag ontvangen? Schrijf je dan hieronder in voor insiders-info, achtergronden, reportages, creativiteitstips, inspiratie, tutorials en meer. 

Join 300+ Amazing Entrepreneurs who took the risk and succeeded!

Here is your chance to be part of the exclusive Freedom Empowerer Group!

 

Start to grow your business with the best tips!

Here is your chance to get access to my exclusive freebies!

Start to grow your business with the best tips!

Here is your chance to get access to my exclusive freebies!