Menu

Over

Hoi! Ik ben Petra. Ik hou ervan om mezelf creatief & kunstzinnig te uiten en leer daarmee over vrijheid, het loskomen van overtuigingen en programmeringen, en alle emoties die daarbij komen kijken. Mijn opgedane kennis & kunde hierin deel ik graag met jou.

Momenteel verdiep ik me in de rol van creativiteit en kunstzinnig werken bij het (terug)vinden van jezelf en durven uiten van jezelf. Om weer te leren leven vanuit je natuurlijke nieuwsgierigheid en die sprankeling van binnen. Voorbij de stemmetjes van de innerlijke criticus. Zodat je je vrij voelt om te zijn wie je bent en te doen wat je hart je ingeeft.

Projecten

(Levens)vragen leiden bij mij vaak tot creatieve projecten. Zo gaat persoonlijke ontwikkeling hand in hand met kunstzinnige werkvormen. Dit zorgt voor een gevoel van ruimte, vrijheid en speelsheid, terwijl je toch de verdieping opzoekt in serieuzere zaken en situaties.

Bedoeling van kunst (art & crafts)

Kunst, kunstzinnig werken en creativiteit gaan bij mij niet alleen over technieken, materialen of het maken van iets moois. Het gaat om het proces, zowel bij kunst kijken als kunst maken. Kunst is in mijn ogen een spiegel, een ingang om meer te leren over en een diepere verbinding aan te gaan met jezelf en de wereld om je heen.

Over deze website

Op deze website vind je in de eerste plaats mijn eigen persoonlijke pad & creatieve ontwikkeling. Ter inspiratie. Daarnaast kun je me inhuren om op freelance basis projecten of workshops te begeleiden.

Verder praten?

Voel je dat ik misschien iets voor je kan betekenen, maar weet je nog niet precies wat? Mail gerust om je ideeën te bespreken. Dat kan naar: mail[at]petrawiebenga.nl (* de [at] vervangen voor een apenstaartje). Als je liever praat, maken we een bel-afspraak.

Op de hoogte blijven?

Vind je het leuk om af en toe een update te krijgen over wat ik allemaal doe en aanbied? Wil je ook tips en inspiratie krijgen over art journaling, creativiteit en kunstzinnig werken? Schrijf je dan hieronder in voor mijn nieuwsbrief:

Join 300+ Amazing Entrepreneurs who took the risk and succeeded!

Here is your chance to be part of the exclusive Freedom Empowerer Group!

 

Start to grow your business with the best tips!

Here is your chance to get access to my exclusive freebies!

Start to grow your business with the best tips!

Here is your chance to get access to my exclusive freebies!