Menu

Over Petra

Op ontdekkingstocht naar jezelf en het leven. Door middel van creatieve expressie, kunstzinnig werken en kunst kijken. Dat is waar ik jou graag in begeleid en inspireer. Een avontuur met kunst als spiegel, inspirerende sessies in het museum en creatieve workshops. Goed voor verdieping, nieuwe inzichten, een frisse blik, eigen ideeën, andere invalshoeken en creatieve oplossingen.

Mijn naam is Petra Wiebenga. Ik hou van creativiteit en kunst. Ik gebruik dit om te ontspannen, maar ook met een groter doel, namelijk: reflectie, zelfexpressie en  persoonlijke ontwikkeling. 

Door het kijken naar en ervaren van kunst en dit samen te laten komen met je persoonlijke vragen kun je nieuwe inzichten krijgen en (weer) in beweging komen.

Zelf beeldend werk maken, creatief of artistiek bezig zijn, helpt bij het reflecteren op jezelf en je dagelijkse leven. Het helpt ontdekken wat je nu eigenlijk denkt of voelt en kan richting geven van waar je naartoe wilt bewegen in het leven.

Na 15 jaar in de online communicatie te hebben gewerkt, startte ik een nieuw avontuur. Mijn nieuwsgierigheid achterna. Benieuwd wat er te vinden is op het kruispunt van kunst, persoonlijke ontwikkeling en creativiteit. Dat ging niet van de ene op de andere dag natuurlijk. Dat was en is een proces. Maar ik voelde aan alles dat ik creativiteit en kunst een grotere plek mag geven in mijn leven. En dat ik de inspiratie, inzichten, kracht én vrijheid ervan wil delen met anderen. Ik startte een creatief ontdekkingsjaar om uit te vinden hoe en volgde cursussen en coaching. Ook heb ik veel zelf ontdekt door te experimenteren en te spelen.

Na een boeiende cursus in september 2021 ben ik ArtEZ gecertificeerd Art Based Learning Facilitator. Ja, een hele mond vol. Wat het betekent? Het is een veelzijdige wetenschappelijk bewezen methode van kunst kijken waarmee ik mensen o.a. kan helpen aan nieuwe inzichten en ideeën op het gebied van persoonlijke vragen of (werk)dilemma’s. Ook kan de methode helpen om te komen tot verdieping en verbinding. De sessies varieren van 1-op-1 tot groepjes van 8. Wil je hier meer over weten? Klik dan hier

Verder geef ik creatieve workshops, zowel online als op locatie. 

Uiteraard kun je ook mijn eigen maakwerk bekijken op deze website. Creatieve projecten die ontstaan vanuit levensvragen of fascinaties. En soms vanuit situaties in het dagelijks leven, waardoor nieuwsgierigheid de onderzoeker in mij wakker maakt en ik op artistieke ontdekkingstocht naar verdieping ga. 

Een deel van mijn beeldend werk is te koop via mijn webwinkel

Wil je graag meer van me weten? Stel je vraag gerust via: mail@petrawiebenga.nl

En heb je een vraag, of wil je eens kennismaken? Neem gerust contact op. Ik ben benieuwd naar jou en wat ik misschien voor je mag betekenen. 

Vrolijke groet,

handtekPetra

Elke maand een creatieve update in je mailbox?

Ik vind het ontzettend leuk om inspirerende updates met je te delen via mijn nieuwsbrief. Wil je die ook vrijblijvend ontvangen? Schrijf je hieronder in:

Join 300+ Amazing Entrepreneurs who took the risk and succeeded!

Here is your chance to be part of the exclusive Freedom Empowerer Group!

 

[mc4wp_form id=”197″]

Start to grow your business with the best tips!

Here is your chance to get access to my exclusive freebies!

[mc4wp_form id=”197″]

Start to grow your business with the best tips!

Here is your chance to get access to my exclusive freebies!

[mc4wp_form id=”197″]