Nieuwe boekenrubriek

Omdat ik zo van boeken hou. Omdat ik het lezen eindelijk weer omarmt heb als een van mijn grootste hobby’s. Omdat ik nu de kinderen groter zijn ook eindelijk weer meer tijd heb om te lezen. Don’t ask how…. (of nou ja, als je nieuwsgierig bent, vraag ook eigenlijk gerust ;-)).

Nu ik weer blog en sowieso gek ben op delen en verbinden neem ik de Boekenweek 2019 als (on)officiële start van mijn nieuwe boekenrubriek op dit blog.  Vanaf nu zal ik met je te delen wat ik allemaal lees, wat ik van die boeken vind, welke inzichten ik daaruit opdoe waar jij misschien ook iets aan hebt. Fijn als ik je zo kan informeren en inspireren.

Mijn idee is om elke maand over een of meerdere boeken te schrijven die ik heb gelezen. Of nou ja, minimaal 1x per maand. Als ik meer gelezen heb, zie je me vaker verschijnen. Zeker als ik er dan heel enthousiast over ben, dan móet ik dat gewoon vast met je delen. We zien wel hoe het gaat. In elk geval:

Boekenwurm Peet is terug!

Lees jij veel?

Wat voor soort boeken lees jij op dit moment? 

No Comments

Post a Comment