Menu

Mijn kunst & journals

Art Journaling

Art journaling is mijn meest pure en intieme kunst. Vaak werk ik in een schetsboek, tweedehands boek of zelf gebonden schrift. Met behulp van kunstzinnige en gemengde technieken verken ik in dit creatieve dagboek dingen die mij (onbewust) bezig houden. Thema’s, verlangens, gevoelens en emoties uit verleden, heden en toekomst die zich in het dagelijks leven aandienen. Een interessante ontdekkingstocht.

Schilderijen

Op kwalitatief papier, board en canvas maak ik diverse schilderijen met voornamelijk acrylverf. Mijn schilderijen zijn een verlengstuk van mijn art journals, qua thema’s die ik onderzoek. Hoewel de werkwijze verschilt, is de overeenkomst de intuïtieve aanpak. Een deel van deze schilderijen is te koop via mijn webshop.

Studie

Sinds 2021 volg ik de opleiding tot autonoom werkend beeldend kunstenaar bij de Vrije Academie Nunspeet. In het eerste jaar heb ik verschillende disciplines van kunst en technieken onderzocht. Waaronder tekenen met potlood en houtskool, maar ook ruimtelijk werk, glas en keramiek. Hieruit zijn een aantal werken en studies ontstaan die ik hier graag met je deel.

Join 300+ Amazing Entrepreneurs who took the risk and succeeded!

Here is your chance to be part of the exclusive Freedom Empowerer Group!

 

[mc4wp_form id=”197″]

Start to grow your business with the best tips!

Here is your chance to get access to my exclusive freebies!

[mc4wp_form id=”197″]

Start to grow your business with the best tips!

Here is your chance to get access to my exclusive freebies!

[mc4wp_form id=”197″]