Menu

Verzending en Levering

Let op! De orders worden binnen 2 werkdagen verzonden. De post kan er momenteel iets langer over doen dan normaal. Bij voorbaat dank voor het begrip.

Verzenden

Bestellingen worden zo snel mogelijk, binnen 2 werkdagen verzonden. Let op dat PostNL er soms wat langer over doet om te bezorgen. Alle verzendkosten zijn inclusief verpakking.

Alle bestellingen worden momenteel verzonden met PostNL.

PostNL bezorgt op dinsdag t/m zaterdag.

Ophalen

Bestellingen kunnen eventueel op afspraak worden afgehaald in Zeewolde. Maak hiervoor een afspraak via: mail@petrawiebenga.nl

Inpakmateriaal

Ingelijst werk wordt altijd als pakket verzonden.

Kleine producten (kleiner dan A4 21 x 29,7 cm) worden verzonden in een bubbeltjes-envelop of brievenbusdoos. Ik zorg altijd dat het werk goed beschermd wordt tegen kreukels en andere mogelijke beschadigingen.

Internationaal verzenden

Ik verzend ook internationaal. Let wel op dat de postbedrijven momenteel vertragingen hebben en de bezorgtijd daardoor langer kan zijn dan gewend.

Track & Trace

Pakketpost wordt altijd met Track & Trace verzonden. Je kunt je pakket hierdoor volgen. Is je bestelling kleiner en gaat het in een envelop? Dan wordt het brievenbuspost. Let op dat ik geen kosten vergoed van in de post kwijtgeraakte enveloppen.

Join 300+ Amazing Entrepreneurs who took the risk and succeeded!

Here is your chance to be part of the exclusive Freedom Empowerer Group!

 

[mc4wp_form id=”197″]

Start to grow your business with the best tips!

Here is your chance to get access to my exclusive freebies!

[mc4wp_form id=”197″]

Start to grow your business with the best tips!

Here is your chance to get access to my exclusive freebies!

[mc4wp_form id=”197″]