Menu

Voor organisaties

Je kunt mij inhuren voor Art Based Learning op maat, projecten in kunst & cultuur, workshops en andere creatieve activiteiten. Enkele voorbeelden van projecten waarin ik kan bijdragen zie je hieronder.

Heb je het gevoel dat ik iets voor jullie organisatie kan betekenen? Neem gerust contact op om ideeën te bespreken. Ik denk graag met je mee.

Petra Wiebenga
E-mail: mail[at]petrawiebenga.nl
Tel: 06 – 144 53 575


Activiteitenbegeleiding Kunst & Cultuur

In de zomervakantie van 2020 organiseerden organisaties in welzijn, sport en cultuur een uitgebreid activiteitenprogramma in Zeewolde. Namens Stichting Verbeelding & co leverde ik een bijdrage. Zes weken gingen we de wijk in en verzorgde ik creatieve activiteiten voor kinderen van 4-12 jaar.

Ook tijdens jouw evenement of bedrijfsdag kan ik een creatieve activiteit of workshop verzorgen. Zowel voor kinderen als volwassenen. Neem contact op voor de mogelijkheden.


Workshop Art journaling

Schooljaar 2019-2020 gaf ik de workshop ‘art journaling’ aan kinderen van groep 3 t/m 8 op basisschool ’t Wold in Zeewolde. Tijdens wekelijkse talentenmiddagen liet ik hen kennismaken met art journaling en leerde ze om met dit creatief dagboek aan de slag te gaan als ze emoties als blij, boos, bang of verdriet voelen. De kinderen konden de inspiratie, technieken en tips met het invallen van de Corona-lockdowns thuis in praktijk brengen.

Ook in jouw organisatie kan ik een creatieve workshop of activiteit komen verzorgen. Zowel voor kinderen als volwassenen. Neem contact op voor de mogelijkheden.


Art Based Learning voor groepen & teams

De methode van Art Based Learning is ook zeer interessant voor groepen. Je komt op een andere manier met elkaar in gesprek. Dit brengt frisse ideeën, nieuwe invalshoeken en inzichten, verbinding, verdieping en plezier. Interessant voor bijvoorbeeld een uitje met collega’s, als teambuilding of studiedag, met je netwerkclub of vereniging.

Neem contact op voor meer informatie.


Meer informatie of idee bespreken?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je eens praten over de mogelijkheden voor jouw team of bedrijf? Neem gerust contact met me op voor een kennismaking. Mail naar: mail@petrawiebenga.nl, of bel: 06-14453575.

Leuk om van je te horen!

Petra Wiebenga
Creatief facilitator

Join 300+ Amazing Entrepreneurs who took the risk and succeeded!

Here is your chance to be part of the exclusive Freedom Empowerer Group!

 

[mc4wp_form id=”197″]

Start to grow your business with the best tips!

Here is your chance to get access to my exclusive freebies!

[mc4wp_form id=”197″]

Start to grow your business with the best tips!

Here is your chance to get access to my exclusive freebies!

[mc4wp_form id=”197″]