Menu

Wanderlust 2020

Hoe gaat 2020 er voor mij uitzien? Wat is mijn intentie voor het nieuwe jaar? Creatieve productiviteit staat voorop. En met die gedachte heb ik me ingeschreven voor een aantal online jaarcursussen. Een daarvan is Wanderlust, van kunstenaar Kasia Avery.

Wanderlust biedt een jaar lang elke week online lessen over art journaling en mixed media. Van Kasia zelf en een aantal gastdocenten, waaronder de Nederlandse Marieke Blokland en Marlene Meijer – van Niekerk. Ik heb er heel veel zin in om nieuwe dingen te leren, en vooral een soort van accountability-clubje te vinden in de community om elkaar te motiveren creatief bezig te blijven en vooruit te blijven bewegen (ook al is het soms met kleine stapjes).

Ik zal jullie op mijn blog meenemen in de pagina’s en projecten die ik maak aan de hand van de online lessen. Hopelijk vind je het leuk om zo mijn creatieve weg te volgen in 2020. Mocht je vragen hebben, stel ze me gerust via de reactiemogelijkheid hieronder, of stuur me een mailtje als je liever privé reageert.

Voor nu ga ik me voorbereiden, art journals en materialen klaarleggen enzo. Ik heb er zin in!

Doe jij ook mee met Wanderlust 2020? Leuk als je dat hieronder even laat weten, en ook waar ik jouw creatieve pad kan volgen.

Liefs,

No Comments

  Leave a Reply

  Join 300+ Amazing Entrepreneurs who took the risk and succeeded!

  Here is your chance to be part of the exclusive Freedom Empowerer Group!

   

  Start to grow your business with the best tips!

  Here is your chance to get access to my exclusive freebies!

  Start to grow your business with the best tips!

  Here is your chance to get access to my exclusive freebies!