Menu

Disclaimer

Sponsoring of betaalde samenwerking

Ik word op dit moment niet betaald om te schrijven – of andere content te delen over merken, producten of bedrijven. Als dit wel zo is, ben ik volgens de wet verplicht om hier eerlijk over te zijn en zal ik altijd laten weten door bijvoorbeeld ‘advertentie’, ‘advertorial’ of ‘gesponsord’ erbij te zetten.

Gratis producten

Heel soms krijg ik een product gratis om te gebruiken bij het schrijven van een artikel. In dat geval staat het ook in het artikel zelf en zal ik altijd eerlijk zijn over mijn ervaring met dit artikel. Denk bijvoorbeeld aan het reviewen van kunstenaarsbenodigdheden of hobby-artikelen.

Op de website staan wel affiliate links. Dit betekent dat ik een (kleine) vergoeding krijg op het moment dat iemand zich via die link aanmeld of iets koopt. Sommige links op mijn website verwijzen bijvoorbeeld naar bol.com, waarbij ik via het partnerprogramma een klein percentage krijg van de bestelling die hierna geplaatst wordt. Dit staat in het betreffende artikel dan ook benoemd.

Reacties

Je mag reageren op de nieuws- en blogartikelen op deze website. Leuk als er een gesprek op gang komt. Je naam wordt hierbij zichtbaar op de site, maar je e-mailadres is alleen achter de schermen bij mij bekend.

Reacties worden na controle geplaatst. Als eigenaar van de site ben ik verantwoordelijk voor de inhoud van de site en behoud ik het recht om een reactie (zonder opgave van reden) niet te plaatsen, of te verwijderen. Dit gebeurt dan ook bij onder andere reacties met spam, met aanstootgevende inhoud of die agressief of vervelend overkomen. Maar ook als je anoniem reageert (waarbij je als naam anoniem, iemand of andere ongein invult) wordt dit mogelijk verwijderd.

Join 300+ Amazing Entrepreneurs who took the risk and succeeded!

Here is your chance to be part of the exclusive Freedom Empowerer Group!

 

[mc4wp_form id=”197″]

Start to grow your business with the best tips!

Here is your chance to get access to my exclusive freebies!

[mc4wp_form id=”197″]

Start to grow your business with the best tips!

Here is your chance to get access to my exclusive freebies!

[mc4wp_form id=”197″]