Dag Squarespace, Welkom terug op WordPress

Comments (0) Bloggen

< repost van mijn .net domein >

Wat is het fijn dat keuzes niet voor ALTIJD zijn. Dat we de vrijheid hebben om opnieuw te kiezen, om op eerdere keuzes terug te komen. Want dat is wat ik doe.

Ik heb laatst het blogsysteem Squarespace geprobeerd. Mijn trial-versie eindeloos verlengd. Er misschien te weinig mee gespeeld, er te weinig daadwerkelijk mee geblogd. Te veel gekeken naar hoe het eruit ziet aan de voorkant. En hoe gebruiksvriendelijk het is aan de achterkant (echt enorm!).

Ik heb zelfs een betaalde account genomen. Met een .net domeinnaam erbij, omdat ik mijn .nl niet verhuisd kreeg. Het moest zo zijn. Ik kan inmiddels zeggen dat ik met mijn 12 jaar aan WordPress ervaring niet kon wennen aan Squarespace.

Nadat ik het echt in gebruik nam, zag het er fantastisch uit, maar miste ik achter de schermen best een aantal functies die ik in WordPress gewend was. Kwestie van wennen misschien, maar ook een kwestie van gevoel. Beide systemen zijn goed. En allebei kennen ze voordelen en nadelen.

Mijn persoonlijke keuze is nu gemaakt. Ik ben terug op mijn .NL domein, met een frisse WordPress installatie.

Let’s blog again!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *