Boek: ‘Was ik maar naar de kunstacademie gegaan….

‘Was ik maar naar de kunstacademie gegaan…’  ik heb het vaak gedacht. En zelfs een keer in Google ingetypt. En toen kwam dit boek naar boven! Wat een verrassing. Nu dus met een (studie)boek op de bank. Ik heb altijd naar de Kunstacademie gewild, maar om verschillende redenen is dat er niet van gekomen. Gelukkig schreef Marjolein van der Stoep dit boek dus met de titel ‘Was ik maar naar de kunstacademie gegaan… dan had ik dit boek niet hoeven kopen.’ Naar eigen zeggen is dit een kunstacademie in boekvorm. Precies wat ik zoek? Ik ben benieuwd!!

Ik heb mezelf er een mooi notitieboek bij gekocht, om aantekeningen te maken en de opdrachten in te doen, want dit boek is opgebouwd uit theorie en praktijkopdrachten.

Het is best dik, dus ik zal er even zoet mee zijn. Maar zodra ik er meer over kan vertellen, deel ik dat uiteraard weer met je hier.

Wil je updates in je mail wanneer ik weer een nieuw blogartikel heb gepubliceerd? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en je blijft op de hoogte.

2 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Karen Sechochoantwoord
24 augustus 2018 om 14:01

Ha Petra, kan je inmiddels al iets meer zeggen over het boek? Is het een aanrader?
Groet, Karen Sechocho

Petraantwoord
4 september 2018 om 07:28
– Antwoord aan: Karen Sechocho

Hoi Karen, tot nu toe vind ik het een fijn boek om te lezen, maar ik ben er door vakantie en persoonlijke omstandigheden nog minder ver in dan ik had gehoopt. Later meer!

Reactie achterlaten