Menu
Art Based Learning

Nieuwe data voor Art Based Learning

Wat superfijn dat de musea weer open zijn! Dat betekent dat we weer naar het museum kunnen en mogen. Gewoon gezellig samen kunst kijken en genieten, òf gericht aan de slag met jouw persoonlijke vraag. Want kunst kijken en kunst ervaren kan je verder helpen. Ik help je er graag bij met de methode Art Based Learning.

Voor wie?

Je bent nieuwsgierig aangelegd en durft iets nieuws te proberen. Je wilt wel op avontuur met een kunstwerk. Je wilt door kunst kijken aan de slag met een persoonlijke vraag over je leven of werk. Kies dan voor een Art Based Learning sessie. Als ArtEZ-gecertificeerd Art Based Learning facilitator begeleid ik je stap voor stap door deze methode van kunst kijken en kunst als aanjager van creatieve processen en persoonlijke ontwikkeling.

Naast een bijzondere ervaring met een kunstwerk levert deze sessie je inspiratie, nieuwe ideeën, een frisse blik en wie weet… antwoord op je vraag.

Verder maken we het ook gewoon gezellig, met een kop koffie of thee en een goed gesprek tijdens de intro- en de nabespreking.

Kosten: entree museum voor eigen rekening (gratis bij museumkaart) plus € 95,- incl btw als vergoeding voor de Art Based Learning sessie.  

Boek een van de onderstaande opties, die ik al in mijn agenda voor je heb gereserveerd:

Of kies zelf welk museum en welke tentoonstelling je samen met mij wilt beleven, ik laat me graag verrassen. Mail me voor meer vragen of andere mogelijkheden op: mail@petrawiebenga.nl

No Comments

  Leave a Reply

  Join 300+ Amazing Entrepreneurs who took the risk and succeeded!

  Here is your chance to be part of the exclusive Freedom Empowerer Group!

   

  [mc4wp_form id=”197″]

  Start to grow your business with the best tips!

  Here is your chance to get access to my exclusive freebies!

  [mc4wp_form id=”197″]

  Start to grow your business with the best tips!

  Here is your chance to get access to my exclusive freebies!

  [mc4wp_form id=”197″]