Menu
Algemeen

Knipsels die je raken (al heb je nog geen idee waarom!)

Jaren geleden knipte ik deze tekst uit een tijdschrift. Het is een quote van Jasper Krabbé, uit een binnenkijker-interview in VT Wonen. Geen idee wat ik met het knipsel wilde. Ik vond de foto’s van Jasper’s woonstijl heel inspirerend, maar specifiek deze tekst raakte iets in me. Het ging breder en dieper dan interieurstyling, maar ik kon er de vinger niet op leggen.

Het knipsel hing jaren op mijn inspiratiebord. Andere knipsels kwamen en gingen, maar deze bleef. Nu snap ik waarom. Het raakt mijn missie. Ik combineer in mijn werk ook persoonlijke zaken met kunst(zinnig werken)! Dit knipsel ging dus ook over mij en mijn missie. Maar dat wist ik toen nog niet.

Grappig, hoe het universum je vaak al op een presenteerblaadje hint wat je nodig hebt. Je moet het ‘alleen’ ‘even’ zien. Ja, dat is een uitdaging. Maar al doende leert men, en ik heb ervaren dat creatief bezig zijn daar heel goed bij helpt. Lekker knippen & scheuren uit tijdschriften, op gevoel. Foto’s en tekstjes die je raken, al kun je er geen kaas van maken waarom. Er komt een dag dat alles op z’n plek valt ❤️

Tot die tijd, hang je ze lekker aan de muur, of verzamel ze in een knipseljournal.

Quote-knipsel uit vtwonen 10-2016 – De inspirerende foto’s van het interieur van Jasper Krabbé en het bijhorende verhaal zijn nog te zien & lezen via deze link.

No Comments

  Leave a Reply

  Join 300+ Amazing Entrepreneurs who took the risk and succeeded!

  Here is your chance to be part of the exclusive Freedom Empowerer Group!

   

  [mc4wp_form id=”197″]

  Start to grow your business with the best tips!

  Here is your chance to get access to my exclusive freebies!

  [mc4wp_form id=”197″]

  Start to grow your business with the best tips!

  Here is your chance to get access to my exclusive freebies!

  [mc4wp_form id=”197″]