Menu

Werkwijze

Werkwijze

Hoe werkt het eigenlijk?

Ik snap dat je vragen hebt… hoe het allemaal in zijn werk gaat als je met mij op stap gaat. Ik leg hieronder de basis uit, maar het liefst kijk ik met jou samen naar je persoonlijke wensen en behoeftes en maak een aanbod op maat. Je mag me ook altijd even bellen of appen voor meer informatie.

06-39277426
The process

01

Kennismaken

Jij stuurt mij een berichtje of je belt, we plannen een kennismaking in en verkennen samen je wens. Het kan zo zijn als dat je zin hebt in een inspirerend uitje, museum date, of creatieve workshop. Maar misschien zoek je ook verdieping, reflectie en nieuwe inzichten door een creatieve of kunstzinnige aanpak.

02

Voorstel op maat

Na onze kennismaking ontvang je een voorstel op maat. Dat kan variëren van een museum date, art based learning ervaring, coach sessie, inspiratiesessie, creatieve workshop of andere activiteit die het beste past bij jouw vraag. We stemmen dit aanbod, kosten en de datum waarop het gaat gebeuren met elkaar af.

03

D-Day!

We gaan aan de slag! Hoe deze stap eruit ziet is voor iedereen anders, maar we gaan zeker weten aan de slag met jouw persoonlijke wens of verlangen en doen dat op een inspirerende, creatieve en kunstzinnige manier.

<Binnenkort lees je ervaringen van de mensen die je voorgingen hier op de site.>

04

After party

Na afloop ben ik nog een tijdje beschikbaar voor je om de flow en vibe vast te houden en je te ondersteunen in het vervolg geven aan wat er op D-Day is ontstaan of naar boven gekomen. Denk aan feedback geven en het aanmoedigen bij vervolgstappen die je zet.

Required enrollment documents

Pulvinar ultrices porta mattis quis lobortis est facilisis purus nunc, sed semper enim dictum sed donec condimentum sodales sed non vel malesuada morbi arcu justo, pretium sagittis hac nisi amet, fermentum nunc.

Policies and procedures review form
Day care financial agreement
Emergency medical authorization
USDA child enrollment form
Development history
Proof of birth

Join 300+ Amazing Entrepreneurs who took the risk and succeeded!

Here is your chance to be part of the exclusive Freedom Empowerer Group!

 

[mc4wp_form id=”197″]

Start to grow your business with the best tips!

Here is your chance to get access to my exclusive freebies!

[mc4wp_form id=”197″]

Start to grow your business with the best tips!

Here is your chance to get access to my exclusive freebies!

[mc4wp_form id=”197″]