18 jaar samen

Het lijkt nog zo vers, en toch ook al zo lang geleden. De dag dat ik officieel verkering kreeg met mijn lief. 14 juni 2000. Na een paar weken van om elkaar heendraaien na een spannende survivalweek in de Ardennen. Op het trappetje richting de theatergangen van school, zei hij ‘ja’ op de vraag of hij verkering wilde. Of was het nou andersom? Details ben ik vergeten. Maar wat was ik blij en trots dat hij mijn vriendje wilde zijn.

En dat is vandaag, 18 jaar later, nog niets veranderd. We zijn inmiddels (bijna) 10 jaar huwelijk, 3 huizen en 2 kinderen verder. En oh wat een geslijm, haha, maar ik ben zo dankbaar voor onze liefde. We hebben veel lief en leed meegemaakt samen, dat maakt onze band hecht en echt.

Ik werd verrast met een prachtige bos van ‘onze’ rozen. <3 Op naar nog veel meer mooie jaren samen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *