Terug in blogland. Is bloggen ‘uit’? Nee, allesbehalve. Het is meer dan ooit een prachtig middel om jezelf te uiten online. Juist omdat álles samen kan komen op je blog en je blog het beste visitekaartje online is. Op een blog kan de lezer (of jouw potentiële klant?) je beter leren kennen. Hij of zij kan zien wie jij bent, wat jij doet, wat jij leuk, mooi en interessant vindt. Ook kun je op een blog perfect laten zien welke kennis jij in huis hebt, welke ervaring je meeneemt en wie er in jouw netwerk zitten (mits je ook regelmatig over die toffe mensen in je netwerk schrijft natuurlijk.)

Ik heb járen persoonlijk geblogd, maar op een gegeven moment zat ik vast in de ‘baby-bubble’. Het ging alleen nog maar over luiers, lachjes en peuterpuberbuien. En hoe lastig het wel niet was om dat te combineren met een eigen bedrijf. Ik heb het nog even geprobeerd als ‘Bizzmama’, maar ook daarmee moest ik stoppen.

Maar blogbloed vergaat niet. Wat erin zit… Inmiddels ben ik uit de luiers. Of nou ja, mijn kinderen zijn dat. En ik ben terug in blogland. Ik beloof geen dagelijkse of zelfs wekelijkse updates. Maar zo nu en dan zal ik hier mijn belevenissen, inzichten en gebabbel met je delen.

Is dit dan nu een lifestyle blog? Ik wil het graag nog even label-loos houden. Of noem het dan een life log. Over alles wat ik met je wil delen.

(P.s.: die prachtige foto is gemaakt door Evelyn van Onbeperkt Puur! Mooi hè?) 

(P.p.s.: wil je meer lezen over mij?) 

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment